Schuifdeuren

Producten 1-32 van 65

Pagina
per pagina

Producten 1-32 van 65

Pagina
per pagina

schuifdeur kopen

Iedere stompe deur is te gebruiken als een schuifdeur!

Schuifdeuren zijn ideaal om ruimte te sparen of gewoon voor het gemak! Creëer een prachtige scheiding tussen ruimtes zoals de woonkamer en keuken, een mooie kamer en-suite of de toegang tot de badkamer. 

Wat is technisch het verschil tussen een normale binnendeur en een schuifdeur?
Schuifdeuren behoeven geen scharnieren, maar een speciaal ophangsysteem (ook wel schuifdeursysteem genoemd). Aan de bovenkant van de deur wordt de deur dan bevestigd in plaats van aan de zijkant van de deur. Schuifdeuren behoeven doorgaans ook geen slot. Het dichten van de slotgatboringen kan door middel van een houten blokje, bijvoorbeeld de Skantrae Lockblock. Ten derde dien je voor een schuifdeur altijd een stompe uitvoering te gebruiken. De opdekrand van opdekranden is enkel van belang wanneer deze op een kozijn dient te vallen. 

Voor het afhangen van schuifdeuren heeft u een schuifsysteem nodig. Deze zijn er in twee varianten, namelijk vóór de wand en ín de wand. U wilt een schuifdeur kopen maar behoeft meer informatie? Laat u adviseren door onze productspecialisten of stel zelf uw gewenste deur stap voor stap samen via onze webwinkel. 

Wij leveren ook schuifdeuren met glas, ophangsystemen, handgrepen en ook industriele of zwarte schuifdeuren.