Verzending & Bezorgkosten

BEZORGING DEUREN

Bezorgservice
De bezorging van onze deuren heeft 4 unieke eigenschappen:
- 1. Bepaal zelf uw leverdag!  Wij leveren op iedere werkdag tussen 8.00 en 18.00 uur. Zowel in Nederland als in België. Bezorging geschied tot aan de eerste drempel.
- 2. Ontvang de avond voor levering een mail met de verwachte levertijd.  (Tijdraam van 2 uur)

Bezorging met vrachtwagen!

Onze transporteur bezorgt de deuren met een vrachtwagen. Deze vrachtwagen is minder geschikt voor smalle paadjes, zandpaden en overige onverharde wegen. Neem in dit geval contact op met onze klantenserivce om een alternatief te bespreken. 

Bezorging tot eerste drempel!
Onze transporteur bezorgt de deuren tot de eerste drempel van het opgegeven afleveradres. De deuren worden dus niet naar binnen gebracht. 

BEZORGKOSTEN: DEUREN + DEURBESLAG

Deurbeslag
Sommige producten, zoals deurbeslag, kunnen verstuurd worden via Pakketdienst.Voor het bezorgen van deze producten in Nederland vragen wij € 6,95 incl BTW. Voor België zijn de pakketdienst kosten € 12,95.

Deuren
Deuren en grotere producten, zoals kozijnen, worden bezorgd door onze transportpartner. Voor de bezorging vragen wij bij een orderwaarde onder de € 750,- een bedrag van € 65,- (excl de Waddeneilanden, hiervoor komt er een toeslag van € 60,- bij). Voor het bezorgen naar Belgie staat een vergoeding van € 85,-. Orders met een waarde meer dan € 750,- worden gratis thuis bezorgd. Bij bezorging in België kan de levertijd enkele dagen langer zijn dan bij bezorging in Nederland. 
 

LET OP

1. Indien de klant niet aanwezig is op de afgesproken dag en het afgesproken tijdstip op het overeengekomen afleveradres, of nalatig is met het verstrekken van informatie of instructies, noodzakelijk om te komen tot aflevering, zal het aangekochte product c.q. de aangekochte producten in overleg opnieuw worden aangeboden. Hiervoor wordt € 80,- aan vracht en administratiekosten nogmaals in rekening gebracht.

2. Onze transporteur bezorgt de deuren met een vrachtwagen. Deze vrachtwagen is minder geschikt voor smalle paadjes, zandpaden en overige onverharde wegen. Neem in dit geval contact op met onze verkoop om een alternatief te bespreken. Neem ook z.s.m. contact op indien uw gewenste afleveradres binnen een milieuzone of vergunningzone ligt. Voor het bezorgen van uw bestelling binnen deze zones wordt een toeslag van € 40,- berekend.  

3. Voor de bezorging van deuren, kozijnen en schuifsystemen naar de Waddeneilanden wordt er een toeslag gerekend van € 60,- Daarnaast moet u er mee rekening houden dat onze transporteur niet op iedere dag uw bestelling op de Waddeneilanden kan bezorgen.

AFHALEN

Op afspraak is het mogelijk om uw bestelling af te halen bij ons afhaalmagazijn in Wanroij.