Skantrae Slimseries binnendeuren

Producten 1-32 van 54

Pagina
per pagina

Producten 1-32 van 54

Pagina
per paginaSkantrae SlimSeries

Skantrae heeft met haar nieuwe SlimSeries lijn een houten binnendeuren collectie ontwikkeld met extreem smalle deurstijlen. De smalle stijlen en dorpels zijn slechts 60 mm en daarmee sfeerbepalend. Natuurlijk hebben ze ook gezorgd voor bijpassend deurbeslag en sluitwerk dat perfect past in deze luxe afgewerkte deuren.

De deuren zijn leverbaar in alle standaard stompe deurmaten. De 11 modellen bieden diverse vlakverdelingen en de roedes zijn naar keuze in 25 of 45 mm breed uitgevoerd waardoor u een nog groter glasoppervlak creëert. De deuren zijn geschikt voor stompe kozijnen maar worden vaker als enkele of dubbele schuifdeur toegepast. Ook biedt Skantrae de mogelijkheid om de SSL deuren te gebruiken als dubbele draaideuren. Standaard worden de deuren geleverd  met acht millimeter dik veiligheidsglas.  

Voor de deuren uit de SlimSeries lijn is speciaal deurbeslag en hang- en sluitwerk ontwikkeld. Niet al het beslag uit het reguliere programma past namelijk bij of op deze deuren. Het ontwikkelde beslag is zowel voor enkele als draai/schuifdeuren toepasbaar.