Inbraakbeveiliging

15 producten

per pagina

15 producten

per paginaKeurmerkSKG deurbeslag

De certificeringsregeling Politiekeurmerk Veilig Wonen (PKVW) is een veiligheidsinstrument dat bijdraagt aan de sociale veiligheid in en rond woningen, wooncomplexen en buurten en wijken. De kans dat een gelegenheidsinbreker uw woning links laat liggen, is twee keer zo groot als deze voldoet aan de eisen van het PKVW.

De SKG, ofwel Stichting Kwaliteit Gevelbouw, is een onafhankelijke certificatie instelling in de bouwnijverheid dat de kwaliteit bewaakt van het productieproces en de producten. SKG is tevens beheerder van het zogenaamde sterrensysteem
Nemef producten die bewezen inbraakwerend zijn, worden door SKG getest en gecertificeerd en moeten vervolgens onuitwisbaar voorzien worden van het SKG huisje met de sterren. De sterren geven de mate van inbraakwerendheid aan.

Beveilig altijd compleet!
Om uw woning optimaal te beveiligen adviseren wij om uw voordeur te voorzien van een veiligheidsslot met veilligheidssluitkomveiligheidsbeslag en een veiligheidscilinder. Mist u één van deze producten dan is de beveiliging niet meer effectief.