• Showrooms
  • Gratis verzending v.a. €650
  • Klantbeoordeling: 8,4

Van hoog naar laag sorteren

per pagina

Binnendeur Skantrae SKS 2240 .


Paneeldeur uit de serie Skantrae Prestige met rijkelijke detaillering van de kraalprofilering. Deze binnendeur is helemaal op zijn plaats als dubbele schuifdeur met glas-in-lood. Combineren met een deur zonder glas? Kies dan voor de SKS 2247.

Let op: Deze deur wordt standaard geleverd ZONDER glas. U kunt dit glas desgewenst meebestellen en eventueel afgemonteerd laten leveren.
Glas los leverbaar: Blank glas, Facet blank glas, Satinato, Facet satinato en Glas-in-Lood.

https://www.onlinedeurenkopen.nl/media/wysiwyg/10_jaar_skantrae.jpg279.95

Binnendeur Skantrae SKS 2227 .
Zo mooi en toch zo simpel! De details maken deze binnendeur tot een luxueus onderdeel van uw interieur. Combineer deze deur met prettig verende deurkruk in bijvoorbeeld de kleur messing of zwart.https://www.onlinedeurenkopen.nl/media/wysiwyg/10_jaar_skantrae.jpg269.95

Binnendeur Skantrae SKS 2241 (maatwerk) .


Klassiek vormgegeven binnendeur van de serie Skantrae Prestige. De dubbele kraalprofilering geeft een luxe uitstraling aan uw interieur!

Let op:
Dit is geen voorraaddeur. De levertijd van de deur bedraagt ongeveer 6 weken. De levertijd van het glas-in-lood bedraagt ongeveer 12 weken.

Let op
: Deze deur wordt standaard geleverd zonder glas. U kunt dit glas desgewenst meebestellen en eventueel afgemonteerd laten leveren. Facet Satinato glas en Glas-in-Lood los leverbaar.

https://www.onlinedeurenkopen.nl/media/wysiwyg/10_jaar_skantrae.jpg

279.95

Binnendeur Skantrae SKS 2208 .Dit is mischien wel de mooiste binnendeur van Skantrae. Een luxe detailering van de kraalprofilering en een dubbele hip rand op het paneel maken deze paneeldeur een ware eyecather in uw interieur. Deze deuren worden vaak als dubbele schuifdeuren toegepast in een Jaren30 interieur. 

Let op: Deze deur wordt standaard geleverd zonder glas. U kunt dit glas desgewenst meebestellen en eventueel afgemonteerd laten leveren.
Facet Satinato glas en Glas-in-Lood los leverbaar.
logo


279.95

Binnendeur Skantrae SKS 2217 .


Dit model binnendeur bestaat in allerlei uitvoeringen; van modern tot zeer klassiek. De SKS 2217 is waarschijnlijk wel de meeste klassieke uitvoering die er bestaat. De dubbele kraalprofilering geeft de deur een luxr uitstraling. De panelen zijn daarnaast ook rijkelijk gedetailleerd met een double hip profiel. De paneeldeur is niet alleen erg mooi om te zien, maar ook nog eens van uitstekende kwaliteit! Combineer deze deur met de SKS 2240.


https://www.onlinedeurenkopen.nl/media/wysiwyg/10_jaar_skantrae.jpg


 269.95

Binnendeur Skantrae SKS 2212 .Zeer luxueus gedetailleerde binnendeur van de serie Skantrae Prestige. Niet alleen heel mooi om te zien, maar ook nog eens van uitstekende kwaliteit. Lees hieronder de volledige productbeschrijving van deze paneeldeur. Vergeet u niet het passende deurbeslag te bestellen? https://www.onlinedeurenkopen.nl/media/wysiwyg/10_jaar_skantrae.jpg279.95

Binnendeur Skantrae SKS 2247 .


Klassiek vormgegeven paneeldeur van de serie Skantrae Prestige. Dit model bestaat ook als Skantrae Accent of Skantrae Original. Maar deze uitvoering, met de dubbele kraalprofilering, heeft de meest luxe uitstraling. Combineer deze deur met de SKS 2240.


https://www.onlinedeurenkopen.nl/media/wysiwyg/10_jaar_skantrae.jpg279.95

Van hoog naar laag sorteren

per pagina

Verschillende schuifdeuren


Iedere stompe deur is te gebruiken als een schuifdeur!

Schuifdeuren zijn ideaal om ruimte te sparen of gewoon voor het gemak! Schuifdeuren zijn overal toepasbaar en er is enorm veel mogelijk. Bijvoorbeeld een prachtige scheiding tussen ruimtes zoals de woonkamer en keuken, een mooie kamer en-suite of de toegang tot de badkamer.

Wat is technisch het verschil tussen een normale binnendeur en een schuifdeur?
Schuifdeuren behoeven geen scharnieren, maar een speciaal ophangsysteem (ook wel schuifdeursysteem genoemd). Aan de bovenkant van de deur wordt de deur dan bevestigd in plaats van aan de zijkant van de deur. Schuifdeuren behoeven doorgaans ook geen slot. Het dichten van de slotgatboringen kan door middel van een houten blokje, bijvoorbeeld de Skantrae Lockblock. Ten derde dien je voor een schuifdeur altijd een stompe uitvoering te gebruiken. De opdekrand van opdekranden is enkel van belang wanneer deze op een kozijn dient te vallen. 

Voor het afhangen van schuifdeuren heeft u een schuifsysteem nodig. Deze zijn er in twee varianten, namelijk vóór de wand en ín de wand.