Nova Design

11 producten

per pagina

11 producten

per pagina

De Nova Design serie deuren van Svedex zijn betaalbare deuren met een moderne industriële look. De Nova Design deuren bestaat uit de Nova Design Black glasdeuren in het zwart en bijpassende Nova Design lijndeuren in wit. De deuren zijn toepasbaar in elk interieur en geven een bijzondere industriële look.

Nova Design Black - glasdeuren

De deuren worden afgelakt geleverd in stijlvol zwart en voorzien van gehard veiligheidsglas. U heeft de keuze uit blankglas, satijnglas of rookglas. Slanke stijlbreedte en speelse vakverdeling passen helemaal bij de trend van nu. De Nova Design Black glasdeuren zijn verkrijgbaar als opdekdeur met een strakke rechte kantvorm en als stompe deur (ook geschikt als schuifdeur).

Nova Design - lijndeuren

De Nova design lijndeuren sluiten perfect aan bij de glasdeuren uit dezelfde Nova Design serie. De lijndeuren worden standaard afgelakt geleverd in Alpine Wit, tegen meerprijs ook verkrijgbaar in Extra Wit en Warm Wit. Nova Design lijndeuren hebben een krachtige diepe lijn. Verkrijgbaar in een opdek uitvoering met een schuine opdekvorm. Voor een meerprijs is ook een rechte kantvorm verkrijgbaar. Uiteraard is deze deur ook in een stompe uitvoering verkrijgbaar.