• Showrooms
  • Gratis verzending v.a. €650
  • Klantbeoordeling: 8,4

Maak kennis met Onlinedeurenkopen.nl

Sinds de oprichting in 2012 heeft Onlinedeurenkopen zich dankzij een perfecte service en een concurrerend assortiment, in razend tempo een vaste plek verworven op de Nederlandse en Belgische markt voor deuren en deurbeslag. Onlinedeurenkopen is onderdeel van Bouwcenter Centen. Een van de grootste hout- en plaatspecialisten van zuidoost Brabant. Hierdoor is Onlinedeurenkopen in staat topkwaliteit deuren te leveren tegen zeer concurrerende prijzen van alle gangbare merken.

Onze showrooms

Onlinedeurenkopen beschikt over twee grote showrooms waar u zich kunt laten verrassen door het ruime assortiment binnendeuren van Svedex, Weekamp en Skantrae. Onze showrooms kennen ruime openingstijden en bieden u de mogelijkheid onder het genot van een kopje koffie inspiratie op te doen. Voor velen is het kopen van een deur, met alles wat daarbij komt kijken, niet eenvoudig en vanzelfsprekend, daarom kunnen wij u op deze locaties op een vriendelijke en deskundig manier begeleiden tot het maken van een passende keuze. Onze showrooms bevinden zich in Wanroij (omgeving Nijmegen) en Eersel (omgeving Eindhoven). 

Bouwcenter Van Hoppe
Koperslager 20
5521 DE Eersel
Maandag t/m vrijdag: 09:00 - 17:30
Zaterdag: 09:00 - 16:00

Bouwcenter Centen
Bus 3
5446 NB Wanroij
Maandag t/m vrijdag: 09:00 - 17:30
Zaterdag: 09:00 - 12:00

Telefonisch contact opnemen

Van maandag t/m vrijdag zijn wij van 10.00 - 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0485-728000. 

Reviews

Onlinedeurenkopen levert door heel Nederland. Met het schrijven van een korte review kunnen al onze klanten onze producten en dienstverlening beoordelen. Zo kunnen wij ook nieuwe klanten de volgende keer nog beter van dienst zijn en onze organisatie verbeteren. De reviews kunt u bekijken op www.kiyoh.nl/onlinedeurenkopen/  

Kiyoh logo

Onze webshop heeft een keurmerk

Het Qshops Keurmerk is een keurmerk voor nederlandstalige webwinkels. Webwinkels met het Qshops Keurmerk bieden consumenten meer zekerheid bij hun online aankoop. De Stichting Qshops Keurmerk heeft namelijk als doel de consument te beschermen tegen onbetrouwbare webwinkels. Onlinedeurenkopen.nl werkt volgens de opgestelde gedragscode van het Qshops keurmerk. 


Keurmerk

En onze deuren hebben een keurmerk!

Kwaliteit en prijs zijn belangrijke aspecten bij de aankoop van uw nieuwe deuren. Maar u wilt natuurlijk ook een verantwoord en duurzaam product.
Onze leveranciers houden hier rekening mee. 

- FSC®-keurmerk: Wanneer een artikel voorzien is van een FSC-label betekent dit dat het toegepaste hout uit ‘goed bosbeheer’ komt. Leveranciers die producten met het FSC-label leveren zijn Svedex, Weekamp, Java buitendeuren en Skantae.
- KOMO-keurmerk: Deuren die zijn voorzien van een erkend KOMO-certificaat voldoen aan de eisen die op grond van het Bouwbesluit worden gesteld én de hedendaagse kwaliteitseisen van de markt. Leveranciers die producten met dit keurmerk leveren zijn Weekamp en Skantrae.
- PEFC-keurmerk: Het uiteindelijke doel van PEFC is dat alle bossen ter wereld op een duurzame manier worden beheerd.


Logo's van PEFC, KOMO em en FSC

Onze transport-service

Deuren en grotere producten worden bezorgd door onze transport partner Gebr. Van Eijk Transport. Dit transportbedrijf uit Asten bezorgt de deuren door het hele land standaard met een vrachtwagen. Het bedrijf is al sinds 1908 actief in de transportwereld en is actief bij het verduurzamen van het mobiliteitsproces.  Onze vrachtwagen bij Van Eijk Transport

Het team

Dit is nou Kenneth! Dit is John! Marie-José ken je misschien ook uit het filmpje met RTL Woontips Els Broos belt je op voor een bezorgafspraak
Kenneth Poels
Deurenspecialist Wanroij
John Weerts
Klantenservice
Marie-José van den Bragt
Deurenspecialist Eersel
Els Broos
Klantenservice