Skantrae Accent binnendeuren

13 producten

per pagina

13 producten

per pagina

Skantrae B.V. is al ruim 30 jaar actief is op de Nederlandse en Belgische deurenmarkt. Haar doelstelling is om kwalitatief hoogwaardige binnendeurenbuitendeuren en aanverwante producten op de markt te brengen. Productontwikkeling van binnen- en buitendeuren gebeurt in eigen huis en Skantrae blijft continue op zoek naar de laatste innovaties en verdere verbetering van haar producten.

Wat is het verschil tussen opdek en stomp?
Binnendeuren zijn over het algemeen leverbaar in een stompe en opdek-uitvoering. Een stompe deur wordt met scharnieren afgehangen en valt geheel in het kozijn. Een opdekdeur wordt afgehangen met paumelles en valt gedeeltelijk in het kozijn. Bij stompe binnendeuren is de draairichting niet van belang. Daarentegen dient u bij bestelling van een opdekdeur wel de draairichting aan te geven. Bij de beschrijving van iedere deur wordt het verschil uitgelegd met een afbeelding.

Kenmerken van de Skantrae Accent binnendeuren: 
Gelamineerde FSC ® houten stijlen en dorpels - een zeer sterke constructie - Vlakke stijl/dorpelverbinding met een V-naad. Facetprofilering - Scherpe rand aan paneelbossing - Sterke MDF panelen - zeer strak af te werken - Levertijd: +/- 10 werkdagen - Garantie: 10 jaar 

Keurmerk Wij zijn erkend dealer van Skantrae