Afgelakte binnendeuren

Producten 1-32 van 280

per pagina

Producten 1-32 van 280

per pagina

Lekker makkelijk

 

Afgelakte binnendeur Wit
Svedex Superlak binnendeur wit

Deze gelakte binnendeur hoeven na het afhangen niet meer gelakt te worden. Dat scheelt een hoop werk! Opdekdeuren zijn heel gemakkelijk; die hang je er zo in. En klaar ben je! Stompe afgelakte deuren bestel je het beste samen met een Svedex Montageset.
- Svedex voorgelakte binnendeuren zijn in drie verchillende wit tinten te verkrijgen.

Skantrae SKS afgelakte binnendeur

In de moderne spuitstraat van Skantrae worden de opdek deuren voorzien van een zijdeglans lak (watergedragen). De levertijd is 6 weken. De Aflak service is alleen mogelijk voor opdek deuren uit de series SKS Prestige; Accent; Original; Cube (behalve Cube-X) en de Essence serie.
- Skantrae deuren zijn in tien verschillende kleuren te verkrijgen!

Skantrae Ready 

Gemak is het sleutelwoord bij de nieuwe skantrae gelakte binnendeuren: Skantrae Ready . Zes nieuwe modellen binnendeuren in verschillende stijlen, afgelakt in RAL 9010. Uit voorraad leverbaar in opdek links of rechts. Bij de glasdeuren is het glas al voorgemonteerd. Snel nieuwe en strak afgelakte paneeldeuren in huis? Kies dan voor Skantrae Ready.


Wat is het verschil tussen opdek en stomp?
Binnendeuren zijn leverbaar in een stompe en opdek-uitvoering. Een stompe deur wordt met scharnieren afgehangen en valt geheel in het kozijn. Een opdekdeur wordt afgehangen met paumelles en valt gedeeltelijk in het kozijn.