Delen

Skantrae DKS 280 (Kozijnmaat 56 x 115 mm) . (70% PEFC)

Dit is een binnendeur in een houten kozijn. Ideaal voor als u een deur gaat plaatsen in een nieuw te zetten muur of wand. De boarddeur komt netjes afgehangen in het kozijn, zodat u deze alleen even in uw wand hoeft te stellen. Het grenen inmetselkozijn is sterk en foutvrij. De deur wordt gehangen met RVS paumelle scharnieren en is voorzien van een RVS sluitplaat. Het slotgat is voorgefreesd t.b.v Nemef, zodat u na plaatsing de deur kan voorzien van het juiste slot (Loopslot, kastslot, wc slot)

Wij zijn erkend dealer van Skantrae


Vanaf € 201,95 Adviesprijs € 254,00


De SKB 280 binnendeur is een vlakke board deur met een honingraat vulling tussen 2 dunne platen. Zowel deur als kozijn zijn wit voorbehandeld. Het geheel is daardoor gemakkelijk af te lakken in een kleur naar keuze. Het vlakke oppervlak van de deur geeft enorm veel mogelijkheden om de deuren geheel naar uw eigen stijl aan te passen. Skantrae geeft 2 jaar garantie op deze kwalitatieve deur-kozijn-sets. Daarnaast ontvangt u met de deur-kozijn-set een PEFC certificaat en een FSC certificaat. PEFC en FSC zijn keurmerken voor voor duurzaam bosbeheer.      
 
De kozijnmaat van deze DKS is 56 x 115 mm. Dit betekent dat deze geschikt is voor een muurdikte van 90 mm. De deuren zijn in de standaard hoogte en breedte maten verkrijgbaar. Al deze deuren staan normaalgesproken bij onze leverancier Skantrae op voorraad. De levertijd bedraagt daarom tussen de 4 en 11 werkdagen. Dit is afhankelijk van de vaste transportdagen.


Bekijk hier de technische tekeningOver Skantrae
Skantrae B.V. is al meer dan 30 jaar actief is op de Nederlandse deurenmarkt en behoorde in van 2008 t/m 2012 bij de 50 best geleide bedrijven van Nederland. Haar doelstelling is om kwalitatief hoogwaardige binnendeuren, buitendeuren en aanverwante producten op de markt te brengen. Productontwikkeling van binnen- en buitendeuren gebeurt in eigen huis en Skantrae blijft continu op zoek naar de laatste innovaties en verdere verbetering van haar producten. 

Hoe bepaal ik de draairichting van een deur?
Wanneer u voor de deur staat en deze naar u toe open draait, dan bepaalt de plaats van de scharnieren de draairichting van de deur.
Zitten de scharnieren links, dan is het een linksdraaiende deur. Wanneer de scharnieren aan de rechterzijde zitten, dan is het automatisch een rechtsdraaiende deur.

 Draairichting

 

Wat is het verschil tussen opdek en stomp?
Binnendeuren zijn leverbaar in een stompe- en/of opdekuitvoering (zie tekening). Een stompe deur wordt met scharnieren afgehangen en valt geheel in het kozijn. Een opdekdeur wordt afgehangen met paumelles en valt gedeeltelijk in het kozijn. Bij stompe, onbewerkte binnendeuren is de draairichting niet van belang. Daarentegen dient u bij bestelling van een opdekdeur wel de draairichting aan te geven.

Verschil opdek en stomp

 

 

Meer informatie
Type binnendeur Deur zonder glasopening
Merk Skantrae
Verflaag deur Grondverf wit
Slot Slotgat en voorplaatboring Nemef 1200/1300 voorgeboord
Serie deuren Skantrae Frame