Skantrae deurkruk Aquarius RVS .


Binnendeurkruk Aquarius is de best verkochte deurkruk van Onlinedeurenkopen. Dat is niet zo gek, want dit design staat goed in elke interieurstijl!
Het is een holle RVS klink op een rond rozet. Deze klink heeft een RVS geborstelde finish en past in een elke interieurstijl. Een niet waarneembaar veersysteem in de deurkruk zorgt voor een levenslang zorgeloos gebruik.Combineer deze deurkruk met een Pavo RVS sleutelrozet, cilinderrozet of toiletgarnituur.

Bekijk deze deuren

Vanaf € 24,50


- Skantrae deurkruk Aquarius RVS
- Binnendeurbeslag RVS
- Geveerde uitvoering. Een niet waarneembaar veersysteem in de deurkruk zorgt voor een levenslang zorgeloos gebruik.
- Combineer deze deurkruk met een Pavo RVS sleutelrozet, cilinderrozet of toiletgarnituur.Skantrae
Skantrae B.V. is een zelfstandig bedrijf, gevestigd in Zevenaar, dat al meer dan 30 jaar actief is op de Nederlandse deurenmarkt en behoorde in 2008, 2009, 2010 en 2011 bij de 50 best geleide bedrijven van Nederland. Haar doelstelling is om kwalitatief hoogwaardigebinnendeurenbuitendeuren en aanverwante producten op de markt te brengen. Productontwikkeling van binnen- en buitendeuren gebeurt in eigen huis en Skantrae blijft continue op zoek naar de laatste innovaties en verdere verbetering van haar producten. De bedrijfsnaam Skantrae is een samentrekking van de woorden Skandinavië en Trae, het Deense woord voor hout.

Onderhoud RVS
Het onderhoud van deurbeslag is erg belangrijk. Het meeste beslag kunt u eenvoudig met een vochtige doek reinigen, maar RVS beslag heeft meer aandacht nodig. RVS is roestvast staal en kan oxideren, dit wordt ook wel vliegroest genoemd. 
Skantrae Skanpolish is een speciale RVS reiniger. Het beschermt RVS producten, zoals deurbeslag en briefplaten. Het bevat geen schuurmiddel waardoor krasvorming wordt voorkomen. Verwijder eerst eventuele vliegroest met bijvoorbeeld een 3M Superfine schuurpad. Spray de Skanpolish op het oppervlak en laat dit enkele minuten inwerken. Poets het oppervlak vervolgens schoon en droog met de bijgeleverde microvezeldoek

Meer informatie
Merk Skantrae
Kleur deurbeslag RVS
Merk Skantrae
Toepassing deurbeslag Binnendeuren
Artikelgroep deurbeslag Deurkruk
Materiaal RVS
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Skantrae deurkruk Aquarius RVS .