• Showrooms
  • Gratis verzending v.a. €650
  • Klantbeoordeling: 8,4

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Misschien dat dit helpt...


Controleer de spelling van de zoekterm, misschien staat er een foutje in. Maak de zoekterm algemener, zodat het meer resultaten kan opleveren. Probeer te zoeken met een andere, soortgelijke, zoekterm.

Geen zin meer om verder te zoeken?

Neem contact op met onze klantenservice. Wij zoeken het graag voor u uit.

Back to home

deurbeslag maakt iedere simpele deur passend in het interieur
Een mooie deur verdient goed deurbeslag. Hiermee creëert u een mooie uitstraling en een lange levensduur van uw nieuwe deur. Onlinedeurenkopen.nl levert alleen deurbeslag met de hoogste kwaliteit.

Kies bij uw deurbeslag voor duurzaamheid. Kwalitatief goede deurklinken waarboren jarenlang gebruiksgenot. Denk daarbij aan massief RVS klinken voor moderne interieurs, of messing verchroomde langschilden voor een meer klassieke traditionele uitstraling. Door te spelen met accessoires kunt u op eenvoudige wijze snel en goedkoop uw deur compleet restylen om aan te sluiten op uw wensen.

Een grote collectie deurbeslag is te zien in onze beide showrooms. In de showroom kunt u zich vrijblijvend oriënteren en onder het genot van een kop koffie laten informeren over het enorme assortiment. Nog meer keuze heeft u in onze webshop, waar u direct uw artikel online kunt bestellen. Doordat wij snel uit voorraad kunnen leveren, bent u verzekerd van de kortst mogelijke levertijd. Wij leveren de artikelen op afspraak door heel Nederland op iedere gewenste werkdag met een speciaal geselecteerde transporteur.Keurmerk