• Showrooms
  • Gratis verzending v.a. €650
  • Klantbeoordeling: 8,4

Van hoog naar laag sorteren

per pagina

Skantrae schuifdeurkom Romeo OBR (brons) .Schuifdeurkom Romeo is een rechthoekig model en verkrijgbaar in 5 verschillende finishes. Deze schuifdeurkom is vervaardigd van messing en heeft een bronzen finish.


Bekijk deze deuren

32.45

Skantrae schuifdeurkom Romeo OTL (Messing) .

Schuifdeurkom Romeo is een rechthoekig model en verkrijgbaar in 5 verschillende finishes. Deze schuifdeurkom is vervaardigd van messing en heeft een messing finish.


Bekijk deze deuren

29.95

Skantrae schuifdeurkom Romeo OC (chroom) .

 Schuifdeurkom Romeo is een rechthoekig model en verkrijgbaar in 5 verschillende finishes. Deze schuifdeurkom is vervaardigd van messing en heeft een chroom finish.


Bekijk deze deuren

32.45

Skantrae schuifdeurkom Tucana RVS .

Schuifdeurkom Tucana is een rechthoekig model. Deze schuifdeurkom is vervaardigd van RVS en heeft een RVS geborstelde finish.

Bekijk deze deuren

45.45

Skantrae Schuifdeurkom Noxia Mat Zwart

- Skantrae Schuifdeurkom Noxia Mat Zwart

24.45

Skantrae Schuifdeurkom Recta ONT (bruno) .

Deze schuifdeurkom is vervaardigd van messing en heeft een bruno finish. Schuifdeurkom Recta is een recht gevormd model en verkrijgbaar in 2 verschillende finishes.


Bekijk deze deuren
20.95

Skantrae Schuifdeurkom Noxia OCS (mat chroom) .

Deze schuifdeurkom is vervaardigd van messing en heeft een mat chromen finish. Schuifdeurkom Noxia is een ovaal gevormd model en verkrijgbaar in 2 verschillende finishes.


Bekijk deze deuren
22.45

Skantrae Schuifdeurkom Recta OCS (mat chroom) .

Deze schuifdeurkom is vervaardigd van messing en heeft een mat chromen finish. Schuifdeurkom Recta is een rechthoekig gevormd model en verkrijgbaar in 2 verschillende finishes.


Bekijk deze deuren
22.45

AGS 100 gelijksluitende set t.b.v. schuifdeursysteem Alfa

Eenvoudig te installeren systeem dat ervoor zorgt dat beide schuifdeuren tegelijkertijd openen en sluiten. Te gebruiken in combinatie met 1 of 2 Alfa schuifdeursystemen.

104.95

Skantrae schuifdeurkom Terra RVS .

Schuifdeurkom Terra is een ovaal gevormd model. Deze schuifdeurkom is vervaardigd van RVS en heeft een RVS geborstelde finish.

Bekijk deze deuren

35.95

Skantrae schuifdeurkom Tonda OC (chroom) .


Schuifdeurkom Tonda is een rechthoekig model en verkrijgbaar in 2 verschillende finishes. Deze schuifdeurkom is vervaardigd van messing en heeft een chromen finish.

Bekijk deze deuren

19.45

Skantrae schuifdeurkom Erta RVS .

Schuifdeurkom Erta is een rechthoekig model met zichtbare schroefjes. Deze schuifdeurkom is vervaardigd van RVS en heeft een RVS geborstelde finish.

Bekijk deze deuren35.95

Van hoog naar laag sorteren

per pagina


Schuif die deur!


Iedere stompe deur is te gebruiken als een schuifdeur!
Om ruimte te sparen en voor het gemak zijn schuifdeuren ideaal! Schuifdeuren zijn overal toepasbaar en er is enorm veel mogelijk. Bijvoorbeeld een prachtige scheiding tussen ruimtes zoals de woonkamer en keuken, een mooie kamer en-suite of de toegang tot de badkamer. 

Wat is het verschil tussen opdek en stomp?
Binnendeuren zijn leverbaar in een stompe en opdek-uitvoering. Een stompe deur wordt met scharnieren afgehangen en valt geheel in het kozijn. Een opdekdeur wordt afgehangen met paumelles en valt gedeeltelijk in het kozijn. Bij stompe binnendeuren is de draairichting niet van belang. Daarentegen dient u bij bestelling van een opdekdeur wel de draairichting aan te geven. Bij de beschrijving van iedere deur wordt het verschil uitgelegd met een afbeelding.

Keurmerk