• Showrooms
  • Gratis verzending v.a. €650
  • Klantbeoordeling: 8,4

Van hoog naar laag sorteren

per pagina

Skantrae Schuifdeurkom Noxia OCS (mat chroom) .

Deze schuifdeurkom is vervaardigd van messing en heeft een mat chromen finish. Schuifdeurkom Noxia is een ovaal gevormd model en verkrijgbaar in 2 verschillende finishes.


Bekijk deze deuren
22.45

Skantrae Schuifdeurkom Recta OCS (mat chroom) .

Deze schuifdeurkom is vervaardigd van messing en heeft een mat chromen finish. Schuifdeurkom Recta is een rechthoekig gevormd model en verkrijgbaar in 2 verschillende finishes.


Bekijk deze deuren
22.45

Skantrae schuifdeurkom Romeo CSA (mat chroom) .

Schuifdeurkom Romeo is een rechthoekig model en verkrijgbaar in 5 verschillende finishes. Deze schuifdeurkom is vervaardigd van messing en heeft eenmat chroom  finish.


Bekijk deze deuren

32.45

Skantrae schuifdeurkom Tonda OCS (mat chroom) .

Schuifdeurkom Tonda is een rechthoekig model en verkrijgbaar in 2 verschillende finishes. Deze schuifdeurkom is vervaardigd van messing en heeft een mat chromen finish.

Bekijk deze deuren

19.45

Skantrae schuifdeurkom Quadra OCS (mat chroom) .
Schuifdeurkom Quadra is een vierkant model en verkrijgbaar in 2 verschillende finishes. Deze schuifdeurkom is vervaardigd van messing en heeft een mat chromen finish.

Bekijk deze deuren21.47

Van hoog naar laag sorteren

per pagina


Schuif die deur!


Iedere stompe deur is te gebruiken als een schuifdeur!
Om ruimte te sparen en voor het gemak zijn schuifdeuren ideaal! Schuifdeuren zijn overal toepasbaar en er is enorm veel mogelijk. Bijvoorbeeld een prachtige scheiding tussen ruimtes zoals de woonkamer en keuken, een mooie kamer en-suite of de toegang tot de badkamer. 

Wat is het verschil tussen opdek en stomp?
Binnendeuren zijn leverbaar in een stompe en opdek-uitvoering. Een stompe deur wordt met scharnieren afgehangen en valt geheel in het kozijn. Een opdekdeur wordt afgehangen met paumelles en valt gedeeltelijk in het kozijn. Bij stompe binnendeuren is de draairichting niet van belang. Daarentegen dient u bij bestelling van een opdekdeur wel de draairichting aan te geven. Bij de beschrijving van iedere deur wordt het verschil uitgelegd met een afbeelding.

Keurmerk