• Showrooms
  • Gratis verzending v.a. €650
  • Klantbeoordeling: 8,4

Van hoog naar laag sorteren

per pagina

Intersteel sierhuls mat zwart 0023.454000

Deze sierhuls in mat zwarte uitvoering heeft een afmeting van 40 mm x 40 mm en wordt per set geleverd.
6.95

Intersteel sierhuls met knop mat zwart 0023.454001

Deze sierhuls in mat zwarte uitvoering heeft een afmeting van 32 mm x 40 mm en wordt per set geleverd.
7.45

Intersteel Sierhuls RVS 0035.454020

Deze sierhuls is uitgevoerd in roestvast staal en naderhand geborsteld, waardoor hij een matte uitstraling heeft. Deze sierhuls wordt per set voor één paumelle geleverd.
18.95

Kantschuifsysteem tbv dubbele draaideuren (incl. frezing en montage)

Bascule kantschuiven t.b.v. dubbele draaideuren, kunnen gefreesd en gemonteerd worden door Skantrae. De freesafmetingen in de deur zijn; 15 x 20 mm (b x d x h)15 mm breed en 20 mm diep. Hoogte van de kantschuif is 250 mm.

Klik hier voor meer informatie over de bijbehorende deuren.

62.95

Van hoog naar laag sorteren

per pagina

deurbeslag maakt iedere simpele deur passend in het interieur
Een mooie deur verdient goed deurbeslag. Hiermee creëert u een mooie uitstraling en een lange levensduur van uw nieuwe deur. Onlinedeurenkopen.nl levert alleen deurbeslag met de hoogste kwaliteit.

Kies bij uw deurbeslag voor duurzaamheid. Kwalitatief goede deurklinken waarboren jarenlang gebruiksgenot. Denk daarbij aan massief RVS klinken voor moderne interieurs, of messing verchroomde langschilden voor een meer klassieke traditionele uitstraling. Door te spelen met accessoires kunt u op eenvoudige wijze snel en goedkoop uw deur compleet restylen om aan te sluiten op uw wensen.

Een grote collectie deurbeslag is te zien in onze beide showrooms. In de showroom kunt u zich vrijblijvend oriënteren en onder het genot van een kop koffie laten informeren over het enorme assortiment. Nog meer keuze heeft u in onze webshop, waar u direct uw artikel online kunt bestellen. Doordat wij snel uit voorraad kunnen leveren, bent u verzekerd van de kortst mogelijke levertijd. Wij leveren de artikelen op afspraak door heel Nederland op iedere gewenste werkdag met een speciaal geselecteerde transporteur.Keurmerk