-10.52%

Svedex SL1 superlak (maatwerk)


Een basic model binnendeur van Svedex met hoge kwaliteit. Als u van 'no nonsens' en gebroken wit houdt, dan is dit een fijne deur die u overal in huis kunt toepassen. De laklaag van Svedex is uniek. Het is nagenoeg ongevoelig voor zonlicht en verkleurt dan ook nooit. Daarnaast is het een lak waarop krassen en vlekken geen enkele vat krijgen. Svedex Supervlak bevat geen oplosmiddelen en wordt op een energievriendelijke manier opgebracht. Er wordt vrijwel geen CO2 of andere schadelijke stoffen uitgestoten.


Onze prijs € 89,95 Adviesprijs € 100,53


- Afgelakt met Svedex Superlak (4 verschillende tinten wit mogelijk)
- In vele standaardmaten leverbaar
- Voorzien van paumelleboringen
- Materiaal: honingraat
- FSC gecertificeerd
- Garantie: 10 jaar op de Superlak-laag
- Levertijd: 3 weken    (15+ werkdagen)

Paumelle gaten:
- Opdek deur 201,5 cm hoog: 2 paumelle gaten op 23,6 en 173,6 cm uit bovenkant deur.
- Opdek deur 211,5 cm hoog: 2 paumelle gaten op 33,6 en 183,6 cm uit bovenkant deur.
- Opdek deur 231,5 cm hoog: 3 paumelle gaten op 33,6 , 53,6  en 203,6 cm uit bovenkant deur.

Over Svedex
Svedex is al sinds 1954 een toonaangevende producent van binnendeuren en binnendeurkozijnen. Het familiebedrijf Svedex komt oorspronkelijk uit Nederland, maar heeft inmiddels meerdere productielocaties in Nederland en Duitsland en eigen verkoopkantoren in Nederland, Duitsland, Frankrijk, België. Het aanbod is veelzijdig, creatief en nuchter. Het uitgangspunt van haar ontwerpers is dat zij eerlijke Hollandse producten maken. Stijlvol, vernieuwend en betaalbaar. 
Er was een tijd dat elke binnendeur en elk kozijn hetzelfde was. Maar individualisme is ook doorgedrongen in het interieur. De consument weet heel goed wat hij wil. Svedex speelt daar op in, door van deuren en kozijnen interieurproducten te maken in plaats van bouwelementen. De innovaties en vooruitstrevende designs van Svedex zorgen er voor dat de binnendeur en het binnendeurkozijn tegenwoordig gezien mogen worden.


Ruilen en retourneren: 
De deuren worden speciaal voor u in Nederland geproduceerd en zijn maat afhankelijk. 
Deuren kunnen niet worden geretourneerd of worden omgeruild.Kies eerst de draairichting: opdek of stomp
Binnendeuren zijn over het algemeen leverbaar in een stompe en opdek-uitvoering. Een stompe deur wordt met scharnieren afgehangen en valt geheel in het kozijn. Een opdek deur heeft een opdekrand die over het kozijn heen valt.
Deze deur is ook in stompe uitvoering te bestellen. Stuur ons een mail!


Verschil opdek en stomp


Linksdraaiend of rechtsdraaiend?
Wanneer u voor de deur staat en deze naar u toe open draait, dan bepaalt de plaats van de scharnieren de draairichting van de deur.
Zitten de scharnieren links, dan is het een linksdraaiende deur. Wanneer de scharnieren aan de rechterzijde zitten, dan is het automatisch een rechtsdraaiende deur.

 

DraairichtingKies uw kleur!
De stijldeuren van Svedex zijn afgelakt met een speciale Superlak. Dit is een duurzame en oplosmiddelvrije lak, waarop krassen en vlekken geen vat krijgen. Bovendien is Superlak nagenoeg ongevoelig voor zonlicht en verkleurt dus nooit. Het lakprocedé is energievriendelijk en CO2-neutraal. Wél zo milieuvriendelijk! Bovendien geeft Svedex 10 jaar garantie op de Superlak-laag. Stijldeuren zijn verkrijgbaar in drie kleuren Superlak:

Afgebeelde kleuren kunnen afwijken van de werkelijke kleuren.
- Alpine wit: bij benadering RAL 9010, NCS 0502-Y07R
- Extra wit: bij benadering NCS S-300-N
- Warm wit: bij benadering RAL 9001, NCS 0903-Y27R

Superlak kleurenKies uw slot!
Het is mogelijk om deze deur ook te bestellen inclusief een gemonteerd slot. 
Kies het slot
Opdekrand (kantvorm):
Bij Svedex heeft u de keuze uit tal van kantvormen, beter bekend als de opdekran. Er zijn verschillende varianten  mogelijk: Opdek Schuin (standaard), Opdek Recht of Opdek Deluxe. Zo past Opdek Deluxe door de vloeiende afgeronde vorm uitstekend bij de moderne klassiekers. 

kantvormen svedex

Tochtvaldorpel:

Een tochtvaldorpel wordt nagenoeg onzichtbaar onderin de deur gemonteerd. Bij het sluiten van de deur zakt de valdorpel op de vloer en voorkomt op deze manier tocht. Energiebesparend en verbetert de geluidsisolatie.

Tochtvaldorpel


 

Meer informatie
Merk Svedex
Type binnendeur Deur zonder glasopening
FSC keurmerk Ja
Breedte deur nader te bepalen
Hoogte deur nader te bepalen
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Svedex SL1 superlak (maatwerk)