Svedex Linea AL24 (maatwerk)

Een stijlvolle en tijdloze binnendeur! Het lijnenspel in de Linea deuren is opvallend zonder te overheersen. Er ontstaat een speels effect aan twee zijden van deze stijldeur door de vier verticale lijnen die deze binnendeur optisch in vijf vlakken verdelen.

Nadat u eerst heeft gekozen voor een opdek of stompe uitvoering, kunt u uit meerdere opties kiezen om deze binnendeur volledig naar uw wens te bestellen. Zo kunt u deze deur bestellen in 3 verschillende tinten wit, 4 verschillende type sloten en 2 verschillende type freeslijnen.  
Svedex afgelakte deuren zijn kant-en-klaar

 

Onze prijs € 172,95 Adviesprijs € 230,00

- Afgelakt met Svedex Superlak (3 verschillende tinten wit mogelijk)
- Gemonteerd slot (4 opties)
- In vele standaardmaten leverbaar
- Voorzien van paumelleboringen
- Materiaal: MDF
- De stijldeuren in de serie Casual Linea zijn kant-en-klaar. Dus direct af te hangen.
- FSC gecertificeerd
- Garantie: 10 jaar op de Superlak-laag
- Levertijd: 3 weken    (15+ werkdagen)


Over Svedex
Svedex is al sinds 1954 een toonaangevende producent van binnendeuren en binnendeurkozijnen. Het familiebedrijf Svedex komt oorspronkelijk uit Nederland, maar heeft inmiddels meerdere productielocaties in Nederland en Duitsland en eigen verkoopkantoren in Nederland, Duitsland, Frankrijk, België. Het aanbod is veelzijdig, creatief en nuchter. Het uitgangspunt van haar ontwerpers is dat zij eerlijke Hollandse producten maken. Stijlvol, vernieuwend en betaalbaar. 
Er was een tijd dat elke binnendeur en elk kozijn hetzelfde was. Maar individualisme is ook doorgedrongen in het interieur. De consument weet heel goed wat hij wil. Svedex speelt daar op in, door van deuren en kozijnen interieurproducten te maken in plaats van bouwelementen. De innovaties en vooruitstrevende designs van Svedex zorgen er voor dat de binnendeur en het binnendeurkozijn tegenwoordig gezien mogen worden.


Ruilen en retourneren: 
De deuren worden speciaal voor u in Nederland geproduceerd en zijn maat afhankelijk. 
Deuren kunnen niet worden geretourneerd of worden omgeruild.


Kies eerst de draairichting: opdek of stomp
Binnendeuren zijn over het algemeen leverbaar in een stompe en opdek-uitvoering. Een stompe deur wordt met scharnieren afgehangen en valt geheel in het kozijn. Een opdek deur heeft een opdekrand die over het kozijn heen valt.


Verschil opdek en stomp


Linksdraaiend of rechtsdraaiend?
Wanneer u voor de deur staat en deze naar u toe open draait, dan bepaalt de plaats van de scharnieren de draairichting van de deur.
Zitten de scharnieren links, dan is het een linksdraaiende deur. Wanneer de scharnieren aan de rechterzijde zitten, dan is het automatisch een rechtsdraaiende deur.

 

DraairichtingSvedex lijnvarianten:

Verschillende optiesKies uw kleur!
De stijldeuren van Svedex zijn afgelakt met een speciale Superlak. Dit is een duurzame en oplosmiddelvrije lak, waarop krassen en vlekken geen vat krijgen. Bovendien is Superlak nagenoeg ongevoelig voor zonlicht en verkleurt dus nooit. Het lakprocedé is energievriendelijk en CO2-neutraal. Wél zo milieuvriendelijk! Bovendien geeft Svedex 10 jaar garantie op de Superlak-laag. Stijldeuren zijn verkrijgbaar in drie kleuren Superlak:

Afgebeelde kleuren kunnen afwijken van de werkelijke kleuren.
- Alpine wit: bij benadering RAL 9010, NCS 0502-Y07R
- Extra wit: bij benadering NCS S-300-N
- Warm wit: bij benadering RAL 9001, NCS 0903-Y27R

Superlak kleuren

Kies uw slot!
De Svedex stijldeuren zijn standaard voorzien van alle paumelleboringen en een gemonteerd slot. De deuren van Svedex worden standaard geleverd met een Svedex slot. Dit is het slot, zonder deurbeslag.  Dag/nachtslot en kastslot is inclusief de sleutel, maar geen rozet.
Kies het slotMontageset voor stompe deuren:
Ook stompe deuren zijn nu gemakkelijk af te hangen!   voorzien van o.a. luxe scharnieren met schroeven en een blikje verf om uw afgelakte deur eventueel bij te werken.

Lekker makkelijkTochtvaldorpel:
Een tochtvaldorpel wordt nagenoeg onzichtbaar onderin de deur gemonteerd. Bij het sluiten van de deur zakt de valdorpel op de vloer en voorkomt op deze manier tocht. Energiebesparend en verbetert de geluidsisolatie.

TochtvaldorpelDeurkruk voordeel:
Onderstaande RVS deurkrukken kunt u voordelig bij uw deur bestellen.
- Geveerde uitvoering. Een niet waarneembaar veersysteem in de deurkruk zorgt voor een levenslang zorgeloos gebruik.
- Combineer deze deurkruk met een Pavo RVS sleutelrozet, cilinderrozet of toiletgarnituur.Krukje er bij bestellen
Meer informatie
Merk Svedex
Type binnendeur Deur zonder glasopening
Garantie 10 jaar
FSC keurmerk Ja
Breedte deur nader te bepalen
Hoogte deur nader te bepalen
Merk Svedex
Verflaag deur Wit
Slot Ja
Serie deuren Afgelakte binnendeur
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Svedex Linea AL24 (maatwerk)