Skantrae beldrukker Offaly (OTL) messing .

Beldrukker Offally is een fraai vormgegeven beldrukker op een rond rozet. Deze deurbel heeft een messing finish. Deze beldrukker is voorzien van een titanium coating. Daarmee krijgt u levenslange garantie op kleurvastheid.

Bekijk deze deuren

€ 34,00


- Merk: Skantrae
- Kleur: Messing
- Met titanium coating voor een levenslange garantie. 
- Deurbel / beldrukker
- Kiest u voor titanium buitendeurbeslag dan bent u verzekerd van jarenlang plezier zonder krassen, vlekken of aanslag door ons wisselvallige weertype. Hiermee behoudt uw kruk dus een fantastische uitstraling, óók na vele jaren intensief gebruik.
- Monteer het sierbeslag pas nádat u de deur volledig heeft afgelakt en wanneer de verf volledig droog is!Hoe houd ik mijn titanium beslag mooi?
Beslag met een titanium coating heeft een slijtvaste laag die om het beslag heen zit en is verkrijgbaar in diverse finishes. Deze coating is dermate hard dat Skantrae een levenslange garantie op deze producten geeft! Wij adviseren u het beslag regelmatig met een vochtige doek af te nemen. Voorkom te allen tijde het gebruik van agressieve reinigings- en/of schuurmiddelen. Dit kan de Titanium coating aantasten, waardoor het verouderingsproces versneld wordt. De levenslange garantie op het beslag komt in dit geval te vervallen.

Meer informatie
Merk Skantrae
Merk Skantrae
Artikelgroep deurbeslag Deurbel
Kleur deurbeslag Messing
Materiaal Messing
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Skantrae beldrukker Offaly (OTL) messing .