Delen
Weekamp Actiemodel

Weekamp WK 6551 A1

Weekamp deur met Facetprofiel (A1 design)
De facetprofilering is de meest toegepaste uitvoering. Het voordeel van deze profilering is de brede toepasbaarheid. Dat volgt uit de combinatie van een klassieke basisvorm en een strak karakter. Daardoor is deze profilering in alle woonstijlen goed toe te passen. Dit profiel wordt toegepast in combinatie met een paneel met ietwat een ronde bossing. In deze uitvoering is het assortiment deurmodellen ook het meest uitgebreid. Van dichte tot glasvarianten, van eenvoudige modellen met een enkel paneel tot modellen met roedeverdeling.

- De getoonde prijzen zijn inclusief BTW
Weekamp deur met Facetprofiel

Vanaf € 364,95 Adviesprijs € 497,72

Over Weekamp

Het verhaal van Weekamp begint in 1978 toen de gebroeders Weekamp een allround timmerbedrijf overnamen. In 1985 werd de keuze gemaakt om zich te richten op deuren. Het bedrijf werd omgedoopt tot Weekamp Deuren. Inmiddels is Weekamp uitgegroeid tot één van de grootste aanbieders van deuren in Nederland. Weekamp beschikt over een volledig geoutilleerde productielocatie die vooral gericht is op het leveren van toegevoegde waarde en service. Zo wordt de zogeheten Formule 1-service geboden voor maatwerkdeuren met een levertijd vanaf vijf werkdagen. Ook heeft men een atelierservice, die deuren en replica’s maakt precies volgens de wens van de klant. 

Weekamp Living Doors
Living Doors® binnendeuren zijn standaard voorzien van de unieke en stabiele S-core® kern. De S-core® kern zorgt ervoor dat de deuren vormvast en stabiel zijn. De Living Doors binnendeuren zijn voorzien van vochtbestendig mdf panelen en mdf toplaag. Ze worden geleverd met KOMO keurmerk en zijn FSC-gecertificeerd. En Weekamp geeft maar liefst 12 jaar garantie.

Alle Living Doors® deurmodellen zijn leverbaar in verschillende designs. Diverse populaire Living Doors deurmodellen zijn uit voorraad leverbaar. Deze zijn voorzien van een A1, B2 en/of C3 design en kunt u online bestellen. De overige designs kunt u bestellen via een offerte-aanvraag.

Hoe bepaal ik de draairichting van een deur?
Wanneer u voor de deur staat en deze naar u toe open draait, dan bepaalt de plaats van de scharnieren de draairichting van de deur.
Zitten de scharnieren links, dan is het een linksdraaiende deur. Wanneer de scharnieren aan de rechterzijde zitten, dan is het automatisch een rechtsdraaiende deur.

 

Draairichting

Wat is het verschil tussen opdek en stomp?
Binnendeuren zijn leverbaar in een stompe- en/of opdekuitvoering (zie tekening). Een stompe deur wordt met scharnieren afgehangen en valt geheel in het kozijn. Een opdekdeur wordt afgehangen met paumelles en valt gedeeltelijk in het kozijn. Bij stompe, onbewerkte binnendeuren is de draairichting niet van belang. Daarentegen dient u bij bestelling van een opdekdeur wel de draairichting aan te geven.

Iedere stompe deur is te gebruiken als een schuifdeur!
Om ruimte te sparen en voor het gemak zijn schuifdeuren ideaal! Schuifdeuren zijn overal toepasbaar en er is enorm veel mogelijk. Bijvoorbeeld een prachtige scheiding tussen ruimtes zoals de woonkamer en keuken, een mooie kamer en-suite of de toegang tot de badkamer.

 

Verschil opdek en stomp

 
De prijs van een deur wordt bepaalt door het design, de constructieve kwaliteit en de afwerking
Hoe meer details de deur heeft, hoe nauwkeuriger gewerkt moet worden aan de deur. Een vlakke deur is dus in principe goedkoper dan een deur met panelen. De kwaliteit is een belangrijk punt om mee rekening te houden bij aanschaf van een deur. Maar aan de buitenkant van de deur is de kwaliteit in eerste instante moeilijk af te lezen. Om de kwaliteit gemakkelijk af te lezen kun je het beste kijken naar het aantal jaar garantie dat op de deur wordt gegeven. Op deuren met een kwalitatieve constructie wordt automatisch meer jaren garantie gegeven. Zo wordt er op een binnendeur met board vulling een garantie van 2 jaar gegeven en op een binnendeur van Weekamp met een stabiele S-core kern én vochtbestendindige panelen wel 12 jaar garantie.

Ten derde is de eventuele laklaag van invloed op de prijs. Standaard worden binnendeuren in grondverf geleverd. Deuren in grondverf dienen altijd na het afhangen nog afgelakt te worden. Het aflakken van de deuren geeft de deur niet alleen zijn uiteindelijke kleur, maar ook een extra bescherming. In ons assortiment vindt u ook deuren die afgelakt worden geleverd. Dit zijn altijd binnendeuren in een opdek uitvoering. Deze deuren zijn een stukje duurder in de aanschaf, maar deze hoeft u niet meer af te lakken na het afhangen.

Marie-José legt het uit

Meer informatie
Type binnendeur Deur zonder glasopening
Paumelle boringen Bij opdekdeuren zijn 2 paumelle boringen voorgeboord (vanaf 231,5 cm hoogte 3 boringen)
Garantie 12 jaar
Let op Verhoudingen van stijlen blijven behouden bij hoge deuren.
Merk Weekamp
Verflaag deur Grondverf wit
Slot Slotgat en voorplaatboring Nemef 1200/1300 voorgeboord
Serie deuren Weekamp Facet profiel
Certificering FSC, KOMO
Sloten en cilinders
Mauer F3P cilinder
Mauer F3P cilinder
€ 45,81