• Showrooms
  • Gratis verzending v.a. €650
  • Klantbeoordeling: 8,4

Van hoog naar laag sorteren

per pagina

Skantrae cilinderrozet Quastro CCS (chroom + mat chroom)

Skantrae cilinderrozet Quastro CCS

- Prijs geldt voor een set (ten behoeve van één binnendeur) 

43.95
43.95

Skantrae Toiletgarnituur Quastro CCS (chroom + mat chroom)

Skantrae Toiletgarnituur Quastro (CCS) chroom + mat chroom
79.95

Skantrae deurkruk Esa CCS (chroom + mat chroom) .


Binnendeurkruk ESA is een modern vormgegeven massieve klink op een vierkant rozet. Het ontwerp komt van de bekende designer Mauro Ronchi. Deze klink heeft als finish een  combinatie van Chroom en Mat chroom. De dikte vam het rozet is slechts 3 mm.  Indien u een sleutelgat of toiletslot in de deur heeft, dan kunt u dit model het beste combineren met de Skantra DND Square OC. 


 Bekijk deze deuren

131.2

Skantrae deurkruk Morphos CCS (chroom + mat chroom) .Binnendeurkruk Morphos is een fraai vormgegeven massieve klink op een vierkant rozet. Deze klink heeft een chromen/mat chromen finish en past in een design interieurstijl. Combineer deze deurkruk met rozetten en toiletgarnituur van de serie Skantrae Quastro CCS. 

Bekijk deze deuren

129.95

Skantrae deurkruk Polo Luxe CCS (chroom + mat chroom) .

 

Binnendeurkruk Polo is een fraai vormgegeven holle klink op een rond rozet. Er is een niet waarneembaar veersysteem in de deurkruk dat zorgt voor een levenslang en zorgeloos gebruik. Zowel het rozet als de klink hebben een combinatie van chroom en mat chroom als finish. Combineer deze deurklink met rozetten en toiletgarnituur van Skantrae Katy OCS.  

Bekijk deze deuren

78.7

Intersteel Deurkruk Marsala op rozet chroom mat 0017.031102

Deurkruk Marsala is uitgevoerd in chroom en naderhand geborsteld, waardoor de kruk een matte uiterlijk krijgt. De deurkruk op ronde rozet wordt per paar geleverd.
27.45

Intersteel Deurkruk Alice op rozet chroom mat 0017.029502

Intersteel deurkruk Alice is uitgevoerd in chroom en is naderhand geborsteld, waardoor de kruk een matte uitstraling krijgt. Deze deurkruk op ronde rozet wordt per paar geleverd.
22.95

Van hoog naar laag sorteren

per pagina

deurbeslag maakt iedere simpele deur passend in het interieur
Een mooie deur verdient goed deurbeslag. Hiermee creëert u een mooie uitstraling en een lange levensduur van uw nieuwe deur. Onlinedeurenkopen.nl levert alleen deurbeslag met de hoogste kwaliteit.

Kies bij uw deurbeslag voor duurzaamheid. Kwalitatief goede deurklinken waarboren jarenlang gebruiksgenot. Denk daarbij aan massief RVS klinken voor moderne interieurs, of messing verchroomde langschilden voor een meer klassieke traditionele uitstraling. Door te spelen met accessoires kunt u op eenvoudige wijze snel en goedkoop uw deur compleet restylen om aan te sluiten op uw wensen.

Een grote collectie deurbeslag is te zien in onze beide showrooms. In de showroom kunt u zich vrijblijvend oriënteren en onder het genot van een kop koffie laten informeren over het enorme assortiment. Nog meer keuze heeft u in onze webshop, waar u direct uw artikel online kunt bestellen. Doordat wij snel uit voorraad kunnen leveren, bent u verzekerd van de kortst mogelijke levertijd. Wij leveren de artikelen op afspraak door heel Nederland op iedere gewenste werkdag met een speciaal geselecteerde transporteur.Keurmerk