• Showrooms
  • Gratis verzending v.a. €650
  • Klantbeoordeling: 8,4

Van hoog naar laag sorteren

per pagina

Skantrae sleutelrozet Petana INOX

Skantrae sleutelrozet Petana INOX

- Prijs geldt voor een set (ten behoeve van één binnendeur) 

17.45

Skantrae cilinderrozet Petana INOX

Skantrae cilinderrozet Petana INOX

- Prijs geldt voor een set (ten behoeve van één binnendeur) 

17.45

Skantrae toiletgarnituur Petana INOX

Skantrae toiletgarnituur Petana INOX

Binnendeurbeslag Inox
- Toiletgarnituur
- Messing is het basisproduct dat wordt gebruikt voor de vervaardiging van het massieve beslag.

54.95

Skantrae deurkruk Link INOX .
Deze deurklink is een ontwerp van Mauro Ronchi. Binnendeurkruk Link is een slank vormgegeven massieve klink op een rond rozet. Deze klink heeft een inox finish en past in een elke interieurstijl. Op dit model ontvangt u levenslange garantie op kleurvastheid en krasbestendigheid. 

Skantrae garantie op Titanium coating Bekijk deze deuren

89.2

Skantrae deurkruk Nova INOX .


Deze deurklink is een ontwerp van Mauro Ronchi. Binnendeurkruk Nova is een fraai vormgegeven massieve klink op een rond rozet. Deze klink heeft een inox finish en past in een elke interieurstijl. Op dit model ontvangt u levenslange garantie op kleurvastheid en krasbestendigheid. 

Skantrae garantie op Titanium coatingBekijk deze deuren

89.2

Skantrae deurkruk Petana INOX .


Binnendeurkruk Petana is een deurkruk met aan weerszijden van de deur verschillende krukken. Het deurbeslag heeft een INOX finish en past in verschillende interieurstijlen. Deze deurkruk is ook verkrijgbaar in de kleur old silver voor een landelijke uitstraling.  In tegenstelling tot andere Skantrae deurkrukken wordt deze deurkruk NIET verend uigevoerd. Combineer deze kruk met rozetten en toiletgarnituur van Skantrae Petana INOX.


Bekijk deze deuren

79.95

Skantrae meubelknop Petra (INOX)

Skantrae meubelknop Petra (INOX)

- Binnendeurbeslag INOX

- Meubelknop

15.45

Van hoog naar laag sorteren

per pagina

deurbeslag maakt iedere simpele deur passend in het interieur
Een mooie deur verdient goed deurbeslag. Hiermee creëert u een mooie uitstraling en een lange levensduur van uw nieuwe deur. Onlinedeurenkopen.nl levert alleen deurbeslag met de hoogste kwaliteit.

Kies bij uw deurbeslag voor duurzaamheid. Kwalitatief goede deurklinken waarboren jarenlang gebruiksgenot. Denk daarbij aan massief RVS klinken voor moderne interieurs, of messing verchroomde langschilden voor een meer klassieke traditionele uitstraling. Door te spelen met accessoires kunt u op eenvoudige wijze snel en goedkoop uw deur compleet restylen om aan te sluiten op uw wensen.

Een grote collectie deurbeslag is te zien in onze beide showrooms. In de showroom kunt u zich vrijblijvend oriënteren en onder het genot van een kop koffie laten informeren over het enorme assortiment. Nog meer keuze heeft u in onze webshop, waar u direct uw artikel online kunt bestellen. Doordat wij snel uit voorraad kunnen leveren, bent u verzekerd van de kortst mogelijke levertijd. Wij leveren de artikelen op afspraak door heel Nederland op iedere gewenste werkdag met een speciaal geselecteerde transporteur.Keurmerk