• Showrooms
  • Gratis verzending v.a. €650
  • Klantbeoordeling: 8,4

Van hoog naar laag sorteren

per pagina

Skantrae deurkruk Esa CCS (chroom + mat chroom) .


Binnendeurkruk ESA is een modern vormgegeven massieve klink op een vierkant rozet. Het ontwerp komt van de bekende designer Mauro Ronchi. Deze klink heeft als finish een  combinatie van Chroom en Mat chroom. De dikte vam het rozet is slechts 3 mm.  Indien u een sleutelgat of toiletslot in de deur heeft, dan kunt u dit model het beste combineren met de Skantra DND Square OC. 


 Bekijk deze deuren

131.2

Skantrae deurkruk Morphos CCS (chroom + mat chroom) .Binnendeurkruk Morphos is een fraai vormgegeven massieve klink op een vierkant rozet. Deze klink heeft een chromen/mat chromen finish en past in een design interieurstijl. Combineer deze deurkruk met rozetten en toiletgarnituur van de serie Skantrae Quastro CCS. 

Bekijk deze deuren

129.95

Skantrae deurkruk Polo Luxe CCS (chroom + mat chroom) .

 

Binnendeurkruk Polo is een fraai vormgegeven holle klink op een rond rozet. Er is een niet waarneembaar veersysteem in de deurkruk dat zorgt voor een levenslang en zorgeloos gebruik. Zowel het rozet als de klink hebben een combinatie van chroom en mat chroom als finish. Combineer deze deurklink met rozetten en toiletgarnituur van Skantrae Katy OCS.  

Bekijk deze deuren

78.7

Van hoog naar laag sorteren

per pagina