• Showrooms
  • Gratis verzending v.a. €650
  • Klantbeoordeling: 8,4

Van hoog naar laag sorteren

per pagina

Intersteel Living deurgreep Bau-stil (oud ijzer) 0021.426190

Van Leeuwen International is fabrikant van exclusief bouw- en interieurbeslag. De onderneming is sinds 1970 toonaangevend specialist op het gebied van beslag voor de woning- en utiliteitsbouw. Het merk INTERSTEEL biedt technisch hoogwaardige- en esthetisch fraaie hang- en sluitwerkoplossingen voor elke woonstijl. Daarnaast wordt het INTERSTEEL bouw- en interieurbeslag wereldwijd toegepast in vele utiliteitsgebouwen.

- Intersteel Living - oud ijzer
- Binnendeurbeslag mat nikkel . oud ijzer
- Levertijd: 2 a 3 werkdagen 
- Prijs per stuk
- Afmeting: 250
mm

 

99.95

Skantrae deurkruk Daniela Lux Ovaal FAN (ijzer) .Deze klink heeft een ijzeren finish en past in een landelijke interieurstijl. De massieve klink op ovaal rozet is voorzien van een onzichtbaar veersysteem dat zorgt voor een prettig gebruik. Combineer deze deurkruk bijvoorbeeld met een 'Original' deur van Skantrae.

Bekijk deze deuren


74.95

Skantrae deurkruk Petana OSR (old silver) .

 

Binnendeurkruk Petana is een deurkruk met aan weerszijden van de deur verschillende krukken. Het deurbeslag heeft een old silver finish en past in een landelijke interieurstijl. Deze deurkruk is ook verkrijgbaar in de kleur inox. Messing is het basisproduct dat wordt gebruikt voor de vervaardiging van het massieve OSR beslag. In tegenstelling tot andere Skantrae deurkrukken wordt deze deurkruk NIET verend uigevoerd. Combineer deze kruk met rozetten en toiletgarnituur van Skantrae Petana OSR.

Bekijk deze deuren

79.95

Skantrae deurkruk Daniela Lux FAN (ijzer) .


Deze klink heeft een ijzeren finish en past in een landelijke interieurstijl. De massieve klink op ROND rozet is voorzien van een onzichtbaar veersysteem dat zorgt voor een prettig gebruik. Combineer deze deurkruk bijvoorbeeld met een 'Original' deur van Skantrae.

Bekijk deze deuren

74.95

Van hoog naar laag sorteren

per pagina