• Showrooms
  • Gratis verzending v.a. €650
  • Klantbeoordeling: 8,4

Van hoog naar laag sorteren

per pagina

Intersteel hangslot ijzer (antiek) met sleutel

Van Leeuwen International is fabrikant van exclusief bouw- en interieurbeslag. De onderneming is sinds 1970 toonaangevend specialist op het gebied van beslag voor de woning- en utiliteitsbouw. Het merk INTERSTEEL biedt technisch hoogwaardige- en esthetisch fraaie hang- en sluitwerkoplossingen voor elke woonstijl. Daarnaast wordt het INTERSTEEL bouw- en interieurbeslag wereldwijd toegepast in vele utiliteitsgebouwen.- EAN: 8714186051917
- Niet op voorraad
- 0098.926024
- Kleur: Antiek
- Merk: Intersteel

143.33

Intersteel deurgreep plat 400mm x 40mm tbv schuifdeur roest antiek 0025.450111

Om een schuifdeur helemaal compleet te maken, biedt Intersteel ook accessoires aan. Om uw schuifdeur te kunnen openen en sluiten, kunt u het beste een deurgreep of schuifdeurkom monteren. Deze roest antieke rechte deurgreep heeft een lengte van 400 mm en is 40 mm breed. Montage is eenvoudig met het bijgeleverde bevestigingsmateriaal. Zorg voor een passende deurgreep bij uw schuifdeursysteem om een uniforme uitstraling in uw interieur te creëren.
38.05

Intersteel deurgreep plat 800mm x 40mm tbv schuifdeur roest antiek 0025.450112

Om een schuifdeur helemaal compleet te maken, biedt Intersteel ook accessoires aan. Om uw schuifdeur te kunnen openen en sluiten, kunt u het beste een deurgreep of schuifdeurkom monteren. Deze roest antieke rechte deurgreep heeft een lengte van 800 mm en is 40 mm breed. Montage is eenvoudig met het bijgeleverde bevestigingsmateriaal. Zorg voor een passende deurgreep bij uw schuifdeursysteem om een uniforme uitstraling in uw interieur te creëren.
44.95

Intersteel schuifsysteem basic roest antiek 0025.450101

Dit stalen schuifdeursysteem heeft een antieke finish. Dit systeem heeft een maximum draagkracht van 100 kg en is eenvoudig te monteren. Intersteel heeft een basis schuifdeursysteem dat uit twee stalen rails van 100 cm bestaat. Daarnaast bestaat deze set uit twee rechte hangrollen met een lengte van 29 cm. Om voor een goede geleiding van de schuifdeur te zorgen, worden er stalen deurstoppers, afstandhouders en een vloergeleider meegeleverd. Deze set wordt aangeboden inclusief bevestigingsmateriaal.
179.95

Skantrae deurkruk Daniela Lux AF (antique brons) op rond rozet .


Binnendeurkruk Daniela is een klassiek vormgegeven massieve klink op een rond rozet. Deze klink heeft een antique bronzen finish en past in een landelijke interieurstijl. Messing is het basisproduct dat wordt gebruikt voor de vervaardiging van het massieve beslag. De deurkruk is ook verrkrijgbaar met een ovaal rozet of in de kleur ijzer.

Bekijk deze deuren

74.95

Skantrae deurkruk Daniela Lux ovaal AF (antique brons) .


Deze klink heeft een Antique Brons finish en past in een landelijke interieurstijl. De massieve klink op ovaal rozet is NIET voorzien van een onzichtbaar veersysteem . Combineer deze deurkruk bijvoorbeeld met een 'Original' deur van Skantrae.

Bekijk deze deuren

74.95

Skantrae deurkruk Mary OBA (antique brons) .


Binnendeurkruk Mary is een klassiek vormgegeven massieve klink op een rond rozet. Deze klink heeft een antique bronzen finish en past in een landelijke interieurstijl. Een niet waarneembaar veersysteem in de deurkruk zorgt voor een levenslang zorgeloos gebruik. Combineer deze deurkruk met een Astro OBA sleutelrozet, cilinderrozet of toiletgarnituur.  


Bekijk deze deuren

78.7

Van hoog naar laag sorteren

per pagina