NIEUW! Skantrae schuifsysteem Echo (RVS)


Schuifsysteen Echo is stoer en rubuust. Het systeem is geschikt voot een op-de-wand montage. Indien u dubbele deuren wilt hangen, kies dan voor twee sets in elkaars verlengde. Met een maximaal belastbaar gewicht van 80 kg kunnen vrijwel alle deuren gecombineerd worden met dit systeem.


Lockblock

Alle Skantrae en Weekamp deuren zijn voorzien van een  slotgatboring t.b.v. Nemef 1200/1300 sloten. Indien u het slotgat niet wenst is er een los grenen lockblock met aparte aparte wit voorbehandelde grenen voorplaat leverbaar. Hiermee kunt u de bestaande boring dichtmaken. Gebruik hiervoor een kwalitatief goede houtlijm.

Bekijk deze deuren

Vanaf € 304,94

Mooi RVS systeem

Landelijk en trendy, zo kunnen we de nieuwe Skantrae Cottage lijn wel omschrijven. Gebaseerd op de Amerikaanse Barn-stijl heeft Skantrae een schitterende nieuwe deurenlijn ontwikkeld die voldoet aan de hedendaagse trend naar landelijk en toch trendy.


Skantrae

Skantrae B.V. is een zelfstandig bedrijf, gevestigd in Zevenaar, dat al meer dan 30 jaar actief is op de Nederlandse deurenmarkt en behoorde in 2008, 2009, 2010 en 2011 bij de 50 best geleide bedrijven van Nederland. Haar doelstelling is om kwalitatief hoogwaardigebinnendeurenbuitendeuren en aanverwante producten op de markt te brengen. Productontwikkeling van binnen- en buitendeuren gebeurt in eigen huis en Skantrae blijft continue op zoek naar de laatste innovaties en verdere verbetering van haar producten. De bedrijfsnaam Skantrae is een samentrekking van de woorden Skandinavië en Trae, het Deense woord voor hout.Meer informatie
Kleur deurbeslag RVS
Merk Skantrae
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:NIEUW! Skantrae schuifsysteem Echo (RVS)