• Showrooms
  • Gratis verzending v.a. €650
  • Klantbeoordeling: 8,4

Van hoog naar laag sorteren

per pagina

Intersteel Digital Door Viewer 3.0 Intersteel 0099.405503

 

 

Voorkom babbeltrucs en woningoverval met een digitale deurspion! De DDV is bijna overal toepasbaar waar het gewenst is om een beeld te krijgen van wat er aan de andere kant van de deur speelt. Met de DDV is er zonder de deur te openen een goed beeld op de andere kant van de deur. De DDV wordt gebruikt in bijvoorbeeld: woningen, 
kantoren, zorgcentra, gevangenissen en hotelkamers.

 

Logo Intersteel

98.88

Intersteel Digital Door Viewer 1.0 Intersteel 0099.405500

Voorkom babbeltrucs en woningoverval met een digitale deurspion!

Deze deurcamera 'Digital Door Viewer' is niet alleen ontworpen om de traditionele deurspion te vervangen, maar ook om meer veiligheid in huis te brengen. Het 3,5 inch LCD scherm geeft na de druk op de aan/uit-knop duidelijk weer wie er voor de deur staat. Op deze manier komt u niet voor verrassingen te staan. Dit is wel zo veilig!

 

 Logo Intersteel

89.95

Van hoog naar laag sorteren

per pagina

Intersteel digital door viewer, digitale deurcamera

Een deurspion is een kleine lens die u bijvoorbeeld op een voordeur kunt monteren. Vooral bij voordeuren zonder glas is het verstandig een deurspion te plaatsen. Hiermee kunt u namelijk met eigen ogen zien wie er voor uiw deur staat voordat u de deur opent. Zo komt u nooit voor vervelende verassingen te staan. Intersteel heeft een aantal digitaledeurspionnen in het assortiment. een voordeel hiervan is dat ook kinderen of kleine mensen gemakkelijk de deurspion kunnen gebruiken.  Het scherm is namelijk vanuit meerdere hoeken goed te bekijken. Daarnaast is het mogelijk om te kiezen voor een deurspion met ingebouwde digitale deurcamera. Dan weet u ook wanneer u niet thuis bent wie er bij u op de stoep heeft gestaan.

Bestel uw Intersteel digital door viewer  en ander deurbeslag eenvoudig via onze webshop of bezoek onze showroom. Voor advies kunt u altijd contact opnemen met onze product specialisten. 

Naast deurspionnen leveren wij ook:

 

Keurmerk