Voordeuren Skantrae

11 producten

per pagina

11 producten

per pagina

Verschillende voordeuren van Skantrae

Voordeur online kopen

 

Ieder huis heeft haar eigen stijl. Van modern tot klassiek. Van strak tot decoratief. Voor elke stijl heeft OnlineDeurenkopen.nl een passend alternatief. Voordeuren van hout die passen bij ieders smaak en elk interieur. Een massief houten voordeur schaft men niet zomaar aan. Het is een beeldbepalend onderdeel voor de uitstraling van uw huis.

OnlineDeurenkopen.nl levert voordeuren van top kwaliteit van het bekende merk Skantrae. Hiermee is jarenlange kwaliteit in gebruiksgenot van uw voordeur gegarandeerd.  In ons assortiment treft u zowel voordeuren met glasvoordeuren zonder glasachterdeuren als balkondeuren aan. OnlineDeurenkopen.nl levert alleen de beste kwaliteit voordeuren en op verzoek op maat gemaakt

Een voordeur is er ook om u veiligheid te garanderen en u te beschermen tegen ongewenst bezoek. Bij de ontwikkeling van de Skantrae buitendeuren is hier rekening mee gehouden. De voordeuren van Skantrae zijn gecertificeerd voor inbraakwerendheidsklasse 2 en voorzien van het KOMO-certificaat. Skantrae heeft daarnaast een ruim assortiment moderne PKVW (Politie Keurmerk Veilig Wonen) en SKG (Stichting Keurmerk Gevelelementen) gecertificeerde meerpuntssluitingen die bij bestelling al in de deur gemonteerd kunnen worden. 

De Skantrae voordeur is het visitekaartje van uw huis. Het model, de kleur en het deurbeslag bepalen samen de uitstraling van uw woning en geven daarbij uw goede smaak weer. Skantrae biedt een ruim assortiment aan buitendeuren, voor elke woning de juiste stijl. Met een Skantrae voordeur kiest u voor karakter, veiligheid én kwaliteit!

Brochure Skantrae buitendeuren All-in-service Een voordeur nodig en niet zelf aan de slag?
Laat Skantrae het voor u regelen. Snel makkelijk en goed!
Bekijk de brochure

 

Keurmerk