• Showrooms
  • Gratis verzending v.a. €650
  • Klantbeoordeling: 8,4

Van hoog naar laag sorteren

per pagina

Binnendeur Skantrae SKS 2240 .


Paneeldeur uit de serie Skantrae Prestige met rijkelijke detaillering van de kraalprofilering. Deze binnendeur is helemaal op zijn plaats als dubbele schuifdeur met glas-in-lood. Combineren met een deur zonder glas? Kies dan voor de SKS 2247.

Let op: Deze deur wordt standaard geleverd ZONDER glas. U kunt dit glas desgewenst meebestellen en eventueel afgemonteerd laten leveren.
Glas los leverbaar: Blank glas, Facet blank glas, Satinato, Facet satinato en Glas-in-Lood.

https://www.onlinedeurenkopen.nl/media/wysiwyg/10_jaar_skantrae.jpg279.95

Binnendeur Skantrae SKS 2227 .
Zo mooi en toch zo simpel! De details maken deze binnendeur tot een luxueus onderdeel van uw interieur. Combineer deze deur met prettig verende deurkruk in bijvoorbeeld de kleur messing of zwart.https://www.onlinedeurenkopen.nl/media/wysiwyg/10_jaar_skantrae.jpg269.95

Binnendeur Skantrae SKS 2241 (maatwerk) .


Klassiek vormgegeven binnendeur van de serie Skantrae Prestige. De dubbele kraalprofilering geeft een luxe uitstraling aan uw interieur!

Let op:
Dit is geen voorraaddeur. De levertijd van de deur bedraagt ongeveer 6 weken. De levertijd van het glas-in-lood bedraagt ongeveer 12 weken.

Let op
: Deze deur wordt standaard geleverd zonder glas. U kunt dit glas desgewenst meebestellen en eventueel afgemonteerd laten leveren. Facet Satinato glas en Glas-in-Lood los leverbaar.

https://www.onlinedeurenkopen.nl/media/wysiwyg/10_jaar_skantrae.jpg

279.95

Binnendeur Skantrae SKS 2208 .Dit is mischien wel de mooiste binnendeur van Skantrae. Een luxe detailering van de kraalprofilering en een dubbele hip rand op het paneel maken deze paneeldeur een ware eyecather in uw interieur. Deze deuren worden vaak als dubbele schuifdeuren toegepast in een Jaren30 interieur. 

Let op: Deze deur wordt standaard geleverd zonder glas. U kunt dit glas desgewenst meebestellen en eventueel afgemonteerd laten leveren.
Facet Satinato glas en Glas-in-Lood los leverbaar.
logo


279.95

Binnendeur Skantrae SKS 2212 .Zeer luxueus gedetailleerde binnendeur van de serie Skantrae Prestige. Niet alleen heel mooi om te zien, maar ook nog eens van uitstekende kwaliteit. Lees hieronder de volledige productbeschrijving van deze paneeldeur. Vergeet u niet het passende deurbeslag te bestellen? https://www.onlinedeurenkopen.nl/media/wysiwyg/10_jaar_skantrae.jpg279.95

Binnendeur Skantrae SKS 2217 .


Dit model binnendeur bestaat in allerlei uitvoeringen; van modern tot zeer klassiek. De SKS 2217 is waarschijnlijk wel de meeste klassieke uitvoering die er bestaat. De dubbele kraalprofilering geeft de deur een luxr uitstraling. De panelen zijn daarnaast ook rijkelijk gedetailleerd met een double hip profiel. De paneeldeur is niet alleen erg mooi om te zien, maar ook nog eens van uitstekende kwaliteit! Combineer deze deur met de SKS 2240.


https://www.onlinedeurenkopen.nl/media/wysiwyg/10_jaar_skantrae.jpg


 269.95

Binnendeur Skantrae SKS 2247 .


Klassiek vormgegeven paneeldeur van de serie Skantrae Prestige. Dit model bestaat ook als Skantrae Accent of Skantrae Original. Maar deze uitvoering, met de dubbele kraalprofilering, heeft de meest luxe uitstraling. Combineer deze deur met de SKS 2240.


https://www.onlinedeurenkopen.nl/media/wysiwyg/10_jaar_skantrae.jpg279.95

Van hoog naar laag sorteren

per pagina

Keurmerk  


Wat is het verschil tussen opdek en stomp?
Binnendeuren zijn over het algemeen leverbaar in een stompe en opdek-uitvoering. Een stompe deur wordt met scharnieren afgehangen en valt geheel in het kozijn. Een opdekdeur wordt afgehangen met paumelles en valt gedeeltelijk in het kozijn. Bij stompe binnendeuren is de draairichting niet van belang. Daarentegen dient u bij bestelling van een opdekdeur wel de draairichting aan te geven. Bij de beschrijving van iedere deur wordt het verschil uitgelegd met een afbeelding.


Iedere stompe deur is te gebruiken als een schuifdeur!
Om ruimte te sparen en voor het gemak zijn schuifdeuren ideaal! Schuifdeuren zijn overal toepasbaar en er is enorm veel mogelijk. Bijvoorbeeld een prachtige scheiding tussen ruimtes zoals de woonkamer en keuken, een mooie kamer en-suite of de toegang tot de badkamer.