• Showrooms
  • Gratis verzending v.a. €650
  • Klantbeoordeling: 8,4

Van hoog naar laag sorteren

per pagina

Albo BC3300 (MAATWERK)


Deze Albo binnendeur heeft een groot en een klein paneel en past binnen een interieur met een landelijke of een Jaren30 stijl. De deur staat hier afgebeeld met een rode kleur, maar wordt standaard geleverd met een witte grondlak. De deur is in stompe of opdek uitvoering verkrijgbaar. Wanneer u de deur als schuifdeur gaat toepassen, dan heeft u een stompe deur nodig.

logo albo


 

Bekijk hier de profileringen van Albo.

184.95

Albo Binnendeur BC3306 (exclusief glas) (MAATWERK)


Deze Albo binnendeur heeft een klein paneel en daarboven 6 glasopeningen. Dankzij de profilering past de de paneeldeur goed binnen een interieur met een landelijke of een Jaren30 stijl. De deur staat hier afgebeeld met een rode kleur, maar wordt standaard geleverd met een witte grondlak. Combineer deze mooie binnendeur met model BC3300.logo albo 

Bekijk hier de profileringen van Albo.

184.95

Albo Binnendeur BC3400 (MAATWERK)


Prachtige binnendeur met drie panelen met een facetprofilering. Deze paneeldeur past goed in een landelijke of jaren30 interieur. Indien u deze deur gaat combineren met een glasdeur, dan adviseren we om voor model BC3402 te kiezen. De deur wordt geleverd met een witte grondlak, zodat deze na het afhangen gemakkelijk is af te lakken in een kleur naar keuze.


logo albo 

Bekijk hier de profileringen van Albo.

189.95

Albo BC3402 exclusief glas (MAATWERK)


De genoemde prijs is exclusief het glas. Gaat u voor glas-in-lood of blank facet glas? Deze deur staat altijd prachtig in een landelijk of jaren30 interieur. Het paneel is uitgevoerd met een facetprofilering en het lijstwerk is voorzien van een mooi kraalprofiel. Combineer deze glasdeur met binnendeur BC3400.
   
logo albo 

Bekijk hier de profileringen van Albo.

189.95

Albo Binnendeur BC2100 (MAATWERK)Typisch Jaren30 paneeldeur met vier dichte vlakken. Deze deuren vaak op een bivenverdieping geplaatst.

logo albo


 

Bekijk hier de profileringen van Albo.

189.95

Albo Binnendeur BA2104 exclusief glas (MAATWERK)


Met deze glasdeur maakt u in uw interieur een mooie overgang tussen twee ruimtes. Combineer deze binnendeur met de BC2100. Vergeet niet om het deurbeslag er gelijk bij te bestellen. Een passend slot, goede scharnieren en een mooie deurkruk zijn onmisbaar. Onze klantenservice kan u hier eventueel bij helpen.

logo albo

Bekijk hier de profileringen van Albo.

189.95

Albo BC3402 incl Glas-in-lood 110 (los meegeleverd) (MAATWERK)


Dit is een echte eyecather in uw interieur! Deze Albo paneeldeur is voorzien van één dicht paneel met facet profilering en twee stroken met glas-in-lood. De deur wordt geleverd met een slotgat en opdekdeuren zijn ook nog voorzien van paumelle boringen. Bestel ook gemakkelijk uw sloten en deurbeslag bij DeurenMegaSale!

logo albo


 

Bekijk hier de profileringen van Albo.

451.31

Albo BC3402 incl Glas-in-lood 140 (los meegeleverd) (MAATWERK)


Deze deur met glas-in-lood wordt de eyecather in uw woning! Albo levert goede kwaliteit vootr aantrekkelijke prijzen. Heeft u vragen over het afhangen van uw deuren of heeft u hulp nodig bij uw keuze? Vraag het onze klantenservice, want zij hebben antwoord op al uw technische vragen!

logo albo


 

Bekijk hier de profileringen van Albo.

451.31

Albo BC3402 incl blank facet glas (los meegeleverd) (MAATWERK)Een zeer goede keuze voor uw landelijke of Jaren30 interieur! Combineer deze deur met model BC3400 als u ook dichte deuren wenst op uw verdieping. De deur is in stompe of opdek uitvoering verkrijgbaar en wordt standaard geleverd met een goede witte grondverf.logo albo 

Bekijk hier de profileringen van Albo.

324.48

Binnendeur Weekamp WK 6864 Ojief

Het ojiefprofiel is een klassieke profileringen die vroeger veel werd toegepast. In dit detail is de kwaliteit van de vakman te herkennen. De kraal, het fijne bolle randje op het lage deel van het profiel versterkt de sierlijke vorm. Het profiel bestaat uit een bol en een hol deel die samen een vloeiende S-lijn vormen. Deze vorm wordt ojief genoemd. Bij dit profiel wordt hetzelfde bossingpaneel toegepast als bij het kraalprofiel. We noemen deze combinatie D2.


- De getoonde prijzen zijn inclusief BTWDit deurmodel is voorzien van een ojiefprofilering.

274.95

Van hoog naar laag sorteren

per pagina

Keurmerk  


Wat is het verschil tussen opdek en stomp?
Binnendeuren zijn over het algemeen leverbaar in een stompe en opdek-uitvoering. Een stompe deur wordt met scharnieren afgehangen en valt geheel in het kozijn. Een opdekdeur wordt afgehangen met paumelles en valt gedeeltelijk in het kozijn. Bij stompe binnendeuren is de draairichting niet van belang. Daarentegen dient u bij bestelling van een opdekdeur wel de draairichting aan te geven. Bij de beschrijving van iedere deur wordt het verschil uitgelegd met een afbeelding.


Iedere stompe deur is te gebruiken als een schuifdeur!
Om ruimte te sparen en voor het gemak zijn schuifdeuren ideaal! Schuifdeuren zijn overal toepasbaar en er is enorm veel mogelijk. Bijvoorbeeld een prachtige scheiding tussen ruimtes zoals de woonkamer en keuken, een mooie kamer en-suite of de toegang tot de badkamer.