Stompe deuren

Producten 1-32 van 459

per pagina

Producten 1-32 van 459

per pagina

Keurmerk  

 

Stompe deur

Wat is het verschil tussen opdek en stomp?
Binnendeuren zijn over het algemeen leverbaar als een stompe en opdek-uitvoering. Een stompe deur wordt met scharnieren afgehangen en valt geheel in het kozijn. Een opdekdeur wordt afgehangen met paumelles en valt gedeeltelijk in het kozijn. Is uw binnendeur stomp, dan is de draairichting niet van belang. Daarentegen dient u bij bestelling van een opdekdeur wel de draairichting aan te geven. Bij de beschrijving van iedere deur wordt het verschil uitgelegd met een afbeelding.


Iedere stompe deur is te gebruiken als een schuifdeur!
Om ruimte te sparen en voor het gemak zijn schuifdeuren ideaal! Schuifdeuren zijn overal toepasbaar en er is enorm veel mogelijk. Bijvoorbeeld een prachtige scheiding tussen ruimtes zoals de woonkamer en keuken, een mooie kamer en-suite of de toegang tot de badkamer. 

Eenvoudig uw stompe binnendeur bestellen, met of zonder glas. Ook de deur scharnieren en deurbeslag voor uw stompe binnendeur alsmede het sluitwerk zijn eenvoudig mee te bestellen via onze website. Zoekt u een moderne zwarte deur of industriele deur dan hebben wij hierin een ruim assortiment.