Opdek deuren

Producten 1-32 van 452

per pagina

Producten 1-32 van 452

per pagina

Keurmerk

 

Opdekdeur bestellen

Wat is het verschil tussen een opdekdeur en een stompe deur?
Binnendeuren zijn over het algemeen leverbaar in een stompe en opdek-uitvoering. Een stompe deur wordt met scharnieren afgehangen en valt geheel in het kozijn. Een opdekdeur wordt afgehangen met paumelles en valt gedeeltelijk in het kozijn. Bij stompe binnendeuren is de draairichting niet van belang. Daarentegen dient u bij bestelling van een opdekdeur wel de draairichting aan te geven. Bij de beschrijving van iedere deur wordt het verschil uitgelegd met een afbeelding.
Onlinedeurenkopen.nl biedt opdekdeuren van Skantrae, Weekamp en Svedex Stijldeuren aan. Op aanvraag kunnen wij de de stompe variant van deze Svedex deuren ook leveren. 

Hoe bepaal ik de draairichting?
Zoekt u een links of rechts omdraaiende deur? Bij een opdekdeur dient u de draairichting op te geven. Vuistregel voor het bepalen van de draairichting van een opdekdeur: Ga aan die kant van de deur staan, waarbij u de deur naar u toe trekt bij het openen. Hangen de scharnieren aan de linkerkant dan is de deur linksdraaiend. Bestel dan een linksdraaiende opdekdeur. Hangen de scharnieren aan de rechterkant dan is de deur rechtsdraaiend. Bestel dan een rechtsdraaiende opdekdeur.

Hoe bepaal ik de afmeting?
De breedtemaat meet je op zonder de opdekrand.
De hoogtemaat meet je op inclusief de opdekrand.

Weekamp + Skantrae:
Deuren van Weekamp en Skantrae zijn altijd in opdek en stompe uitvoering mogelijk.
De opdek binnendeur uitvoering is meestal €10,- duurder dan een stompe uitvoering.
Ook leveren wij uw opdekdeur op maat en naar wens met glasglas in lood, brandwerend, en zijn ook de scharnieren en het sluitwerk eenvoudig te bestellen. Wellicht wilt u uw deur zwart, dan hebben wij hiervoor een speciale categorie met alle deuren met industriele look.