Essence

12 producten

per pagina

12 producten

per pagina


Skantrae B.V. is al ruim 30 jaar actief is op de Nederlandse en Belgische deurenmarkt. Haar doelstelling is om kwalitatief hoogwaardige 
binnendeurenbuitendeuren en aanverwante producten op de markt te brengen. Productontwikkeling van binnen- en buitendeuren gebeurt in eigen huis en Skantrae blijft continue op zoek naar de laatste innovaties en verdere verbetering van haar producten.

Wat is het verschil tussen opdek en stomp?

Binnendeuren zijn over het algemeen leverbaar in een stompe en opdek-uitvoering. Een stompe deur wordt met scharnieren afgehangen en valt geheel in het kozijn. Een opdekdeur wordt afgehangen met paumelles en valt gedeeltelijk in het kozijn. Bij stompe binnendeuren is de draairichting niet van belang. Daarentegen dient u bij bestelling van een opdekdeur wel de draairichting aan te geven. Bij de beschrijving van iedere deur wordt het verschil uitgelegd met een afbeelding.


Kenmerken van deze binnendeuren: 
Skantrae Essence deuren staan bij Skantrae op voorraad en kunnen we leveren binnen 10 werkdagen. Deuren zijn uitgevoerd met facet profielen en afgeronde paneelbossing
. De standaard stijlbreedte van de deuren is 11,5 cm inclusief profiel. De stijlen van de hoge deuren (231,5 cm hoog) zijn 13,0 cm breed om een mooie verhouding te behouden. De sterke MDF panelen zijn voorzien van een grondverf. Hierdoor zijn ze na afhangen zeer strak af te werken met een lak naar keuze. Maatwerk is niet mogenlijk, maar deze modellen zijn wel als maatwerk leverbaar in de SKS serie. Het glas voor deze Essence deuren zijn los leverbaar. Bij iedere deur wordt er aangegeven welk glas bijbehorend is.


Keurmerk Wij zijn erkend dealer van Skantrae