Delen

Skantrae SKB 280 - 60 minuten brandvertragend - met volspaan vulling (Hoogte 231,5 cm) (FSC MIX)

 Skantrae binnendeur met 60 minuten brandvertagende werking. Brandwerend conform NEN 1634.

Skantrae B.V. is gevestigd in Zevenaar en is al ruim 30 jaar actief is op de Nederlandse en Belgische deurenmarkt. Haar doelstelling is om kwalitatief hoogwaardige binnendeurenbuitendeuren en aanverwante producten op de markt te brengen. Productontwikkeling van binnen- en buitendeuren gebeurt in eigen huis en Skantrae blijft continue op zoek naar de laatste innovaties en verdere verbetering van haar producten. De bedrijfsnaam Skantrae is een samentrekking van de woorden Skandinavië en Trae, het Deense woord voor hout. Skantrae heeft namelijk een sterke associatie met het kwaliteitsimago van de Skandinavische houtindustrie.
 
    Wij zijn erkend dealer van Skantrae

 

 

Vanaf € 545,95 Adviesprijs € 715,00

- Vlakke Board deur uit de serie Skantrae Board
- Pantserdeur samengesteld uit een houten kader met een VOLSPAAN vulling
- Hoogte 231,5 cm
- Hoogte 201,5 cm en 211,5 cm zijn mogelijk
- Brandwerend 60 minuten
- Brandwerende deur met vier-zijdige interdencestrips
- Brandwerende conform NEN 1634
- Deze boarddeur is enkel in stomp mogelijk. De opdek uitvoering van deze brandwerende boarddeur is de  binnendeur Skantrae SKB 292 BV 30 (30 minuten brandwerend).
- Slotgat en voorplaatboring Nemef 1200/1300 voorgeboord.
- Wit voorbehandeld
- PEFC certificaat: is wereldwijd het grootste keurmerk voor duurzaam bosbeheer, hout en houtproducten. 
- FSC certificaat
- Levertijd: +/- 10 werkdagen
- Garantie: 2 jaar


Over Skantrae
Skantrae B.V. is al meer dan 30 jaar actief is op de Nederlandse deurenmarkt en behoorde in van 2008 t/m 2012 bij de 50 best geleide bedrijven van Nederland. Haar doelstelling is om kwalitatief hoogwaardige binnendeuren, buitendeuren en aanverwante producten op de markt te brengen. Productontwikkeling van binnen- en buitendeuren gebeurt in eigen huis en Skantrae blijft continu op zoek naar de laatste innovaties en verdere verbetering van haar producten. 


Hoe bepaal ik de draairichting van een deur?
Wanneer u voor de deur staat en deze naar u toe open draait, dan bepaalt de plaats van de scharnieren de draairichting van de deur.
Zitten de scharnieren links, dan is het een linksdraaiende deur. Wanneer de scharnieren aan de rechterzijde zitten, dan is het automatisch een rechtsdraaiende deur.

Draairichting


Wat is het verschil tussen opdek en stomp?
Binnendeuren zijn over het algemeen leverbaar in een stompe en opdek-uitvoering. Een stompe deur wordt met scharnieren afgehangen en valt geheel in het kozijn. Een opdek deur heeft een opdekrand die over het kozijn heen valt.


Verschil opdek en stomp

Meer informatie
Type binnendeur Deur zonder glasopening
Merk Skantrae
Verflaag deur Grondverf wit
Slot Slotgat en voorplaatboring Nemef 1200/1300 voorgeboord
Serie deuren Skantrae Board vlak