Skantrae SKB 273


Onlinedeurenkopen.nl is onderdeel van Bouwcenter Centen te Wanroij en erkend dealer van Skantrae deuren. Het voordeel is dat wij zeer snel kunnen schakelen met skantrae indien er specifieke vragen opkomen of aanpassingen gedaan moeten worden voor uw bestelling. Daarnaast kunnen we in onze showrooms in Wanroij en Eersel u het assortiment deuren laten zien en toelichten.

De Skantrae board deuren staan bij Skantrae op voorraad en kunnen we leveren binnen 10 werkdagen. De deuren zijn uitgevoerd met honingraatvulling. Vaak worden board deuren op de bovenverdieping geplaatst in combinatie met de zwaardere SKS of SKL deuren op de benedenverdieping.Wij zijn erkend dealer van Skantrae

Vanaf € 89,95

- Vlakke deur uit de serie Skantrae Board. 
- Modern design. Voorzien van 4 horizontale groeven
- Vuren kantlatten, honingraatvulling tussen twee vlakke HDF platen.
- Wit voorbehandeld, dus gemakkelijk af te lakken.
- Glad oppervlak
- Slotgat en voorplaatboring Nemef 1200/1300 voorgeboord. 
- Paumelleboringen in opdekkleuren voorgeboord.
- 2 jaar garantie
- Levertijd: +/- 10 werkdagen

Over Skantrae
Skantrae B.V. is al meer dan 30 jaar actief is op de Nederlandse deurenmarkt en behoorde in van 2008 t/m 2012 bij de 50 best geleide bedrijven van Nederland. Haar doelstelling is om kwalitatief hoogwaardige binnendeuren, buitendeuren en aanverwante producten op de markt te brengen. Productontwikkeling van binnen- en buitendeuren gebeurt in eigen huis en Skantrae blijft continu op zoek naar de laatste innovaties en verdere verbetering van haar producten. 


Hoe bepaal ik de draairichting van een deur?
Wanneer u voor de deur staat en deze naar u toe open draait, dan bepaalt de plaats van de scharnieren de draairichting van de deur.
Zitten de scharnieren links, dan is het een linksdraaiende deur. Wanneer de scharnieren aan de rechterzijde zitten, dan is het automatisch een rechtsdraaiende deur.

Draairichting


Wat is het verschil tussen opdek en stomp?
Binnendeuren zijn over het algemeen leverbaar in een stompe en opdek-uitvoering. Een stompe deur wordt met scharnieren afgehangen en valt geheel in het kozijn. Een opdek deur heeft een opdekrand die over het kozijn heen valt.


Verschil opdek en stomp

Meer informatie
Merk Skantrae
Type binnendeur Deur zonder glasopening
Paumelle boringen Bij opdekdeuren zijn 2 paumelle boringen voorgeboord (vanaf 231,5 cm hoogte 3 boringen)
Garantie 2 jaar
Let op Verhoudingen blijven niet behouden bij hoge deuren
FSC keurmerk Ja
Komo keurmerk Ja
Merk Skantrae
Verflaag deur Grondverf wit
Slot Slotgat en voorplaatboring Nemef 1200/1300 voorgeboord
Serie deuren Skantrae Boardpaneel
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Skantrae SKB 273